Tennis taula

L’Asisa Borges Vall masculí i el Girbau Vic femení jugaran les semifinals de la superdivisió

El CER Robin Prisco L’Escala i el Tramuntana Figueres aconsegueixen la permanència a la màxima categoria

L’Asisa Borges Vall en la categoria masculina i el Girbau Vic en la femenina s’han classificat per les semifinals de la superdivisió. El Borges ha derrotat per 4-0 a l’Universidad de Burgos en el partit de tornada dels quarts de final, i també s’havia imposat en l’anada per 2-4. Jugarà la semifinal contra l’Alzira. El Vic va guanyar per 4-2 l’Hujase Jaén Paraiso Interior en l’anada dels quarts de final disputada a Vic i en la tornada s’ha imposat per 3-4 a la sala de joc del Jaén, i ja està en la semifinal on s’enfrontarà a l’UCAM Cartagena. En aquests quarts de final el Reus Ganxets Miró ha quedat eliminat al perdre contra l’UCAM Cartagena per 4-0 en l’anada i per un més ajustat 3-4 en la tornada.

En les fases de descens el CER Robin Prisco l’Escala en la categoria masculina i el Tramuntana Figueres en la femenina s’ha mantingut a la màxima categoria. El CER l’Escala no ha jugat el partit de tornada, ja que tal i com va anunciar el Covirán Huétor Vega no s’ha presentat perquè els seus jugadors russos no han pogut viatjar per l’invasió russa d’Ucraïna. En el partit d’anada el CER va empatar (3-3) a terres andaluses. El Tramuntana portava un 0-4 del partit d’anada contra l’Universidad de Burgos i en la tornada ha tornat a guanyar (4-2) i ha aconseguit la permanència en la seva primera temporada a la màxima categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)