Waterpolo

L’Atlètic Barceloneta i el CN Terrassa comencen dimecres les semifinals pel títol de lliga

El CN Barcelona i l’Astralpool CN Sabadell s’ajorna fins la setmana vinent perquè l’equip vallesà disputa dissabte la final de l’Euro Cup

La fase regular de divisió d’honor s’ha tancat aquest cap de setmana i dimecres ja començarà el play-off de les semifinals amb el duel entre el Zodiac CN Atlètic Barceloneta i el CN Terrassa, primer i quart classificat en el campionat. El primer assalt es jugarà a la piscina de Sant Sebastià, el segon serà divendres a l’Àrea Olímpica de Terrassa i si fos necessari un tercer partit es tornaria a disputar al feu del club mariner, que ha tornat a segellar una fase regular immaculada, amb 22 victòries en 22 jornades.

L’altra semifinal, entre el CN Barcelona i l’Astralpool CN Sabadell no començarà fins el dimecres 30 de març perquè dissabte l’equip vallesà té la tornada de la final de l’Euro Cup contra el Telimar Palerm a Can Llong. El conjunt de Quim Colet haurà de remuntar dos gols de desavantatge (9-7) a Can Llong si vol cantar el seu primer títol europeu. Aquest cap de setmana s’havia de resoldre quin dels dos equips catalans ocupava el segon lloc i, per tant, disposarà del factor piscina a favor. El triomf del CN Barcelona contra el CN Catalunya (18-6) li va assegurar la segona plaça, mentre que el CN Sabadell es va haver de conformar amb la tercera posició, tot i vèncer en el derbi contra el CN Terrassa (8-14).

Per darrera dels quatre grans, s’han classificat el Mediterrani (38), el Sant Andreu (36), el Quadis CN Mataró (35), el Tenerife Echeyde (21), el CN Catalunya (15), el Rubí (13), el Real Canoe (9) i el Navarra (4), que consuma el descens a primera divisió.

Marc Minguell i altres retirades il·lustres

La temporada ha acabat per molts equips més aviat que mai –el calendari es va elaborar comptant que el mundial es disputaria al maig– i alguns jugadors ja han fet saber als dirigents que ja no competiran el curs vinent. És el cas de l’internacional de 37 anys Marc Minguell (CE Mediterrani), que ha decidit penjar el casquet després d’haver segellat el cinquè lloc amb l’equip de Sants. També ha anunciat que plega el seu company de club Jordi Pérez. En les files del Quadis CN Mataró, tancaran la seva etapa esportiva dos referents de l’equip, com són el capità Àlex Codina i Víctor Fernández. Dissabte se’ls va homenatjar després de la victòria contra el Rubí (11-3). També plegarà quan acabi el curs Òscar Aguilar (CN Terrassa), però en el seu cas encara haurà de jugar, pel cap baix, les semifinals contra l’Atlètic Barceloneta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)