L’Atlètic Barceloneta guanya el primer assalt de les semifinals de lliga contra el CN Terrassa (14-7)

El conjunt egarenc ha resistit a la primera meitat (5-5), però en la segona l’equip mariner ha posat la directa (9-2). El segon partit de la sèrie serà divendres a la piscina terrassenca

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta, guanyador amb suficiència de la fase regular, s’ha imposat en el primer assalt de les semifinals al títol de lliga contra el CN Terrassa (14-7). La primera meitat ha estat anivellada (5-5), però en la segona l’equip mariner ha imposat els galons (9-2). El jugador terrassenc de l’Atlètic Barceloneta Álvaro Granados ha estat el màxim anotador del partit, amb 5 gols. El segon partit de la sèrie serà divendres a la piscina de l’Àrea Olímpica del club egarenc (20.15 h). Si calgués un tercer partit es tornaria a jugar a la piscina de Sant Sebastià, diumenge.

El CN Terrassa, molt efectiu en les superioritats i amb un Alberto Barroso (3 gols) especialment inspirat, ha mantingut el resultat igualat en els dos primers quarts (3-2 i 2-3). A partir del tercer, l’equip mariner ha apujat el llistó defensiu, ha posat una marxa més al seu joc i ha encarrilat la victòria amb un parcial de 5-1 (10-6). Ja en l’últim quart, l’Atlètic Barceloneta ha ampliat la renda fins als 6 gols. El CN Terrassa ha necessitat més de 8 minuts per tornar a veure porteria gràcies a Ricard Alarcón. En el tram final, dues dianes més d’Àlvaro Granados han certificat el definitiu 14-7.