Ciclisme

Olot obre aquest diumenge les Grans Clàssiques

La Klasika d’Olot, que es solia disputar coincidint amb les Festes del Tura de la capital de la Garrotxa, obre aquest diumenge el calendari de les Grans Clàssiques – Trofeu Joan Casadevall de carretera en categoria Elit i Sub23, amb 200 participants en la 68a edició de la prova. La Plaça Clarà, al centre d’Olot, és el punt de sortida i arribada d’un recorregut de 126 quilòmetres amb el pas per Tortellà i Argelaguer a 30 de meta com a punt que pot ser decisiu.

Pau Torrent, Marcel Pallarès, Adrià Bartrina i Gerard Bofill en a modalitat de carretera, l’equip Antiga Casa Bellsolà de categoria Júnior, i el corredor de trial Martí Vayreda rebran un cop acabada la cursa el reconeixement pels seus èxits del 2019. Bofill és el darrer vencedor de la cursa però aquest diumenge corre al País Basc. En el palmarès de la prova hi destaca Adrià Moreno, ara al Burgos BH i que va guanyar el 2016, 2019 i 2020, o David de la Cruz (Astana) que va guanyar el 2009.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)