Handbol

Josep Espar: “La gestió de les ganes forma part de l’aprenentatge”

L’entrenador i director esportiu del Sarrià és també l’ajudant de Xavi Sabaté a la selecció de la República Txeca

“És un partit maco, sobre la classificació és un rival de la nostra lliga i volem guanyar a casa” diu Josep Espar en la prèvia del Sarrià - Teucro, el primer partit a casa dels taurons en la fase de permanència (aquest dissabte a les 19 h). El conjunt sarrianenc té cinc punts i és vuitè, els gallecs són últims amb dos i, el cinquè, el primer equip que es salva, en té 11 quan queden 9 jornades. “És complicat, les primeres cinc jornades tots els equips van al màxim” apunta l’entrenador sobre les opcions de permanència de l’equip, migrat per les baixes. “Anem justos de gent i estic mirant de reclutar gent del segon equip i del juvenil sobretot pels entrenaments, en el dia a dia” reconeix Espar, que la setmana passada era a la República Txeca com a ajudant de Xavi Sabaté, tal com va fer al Wisla Plock polonès i abans al Veszprém hongarès.

“Ningú els posa més pressió que jo als entrenaments. Tots tenim ganes de guanyar però això no ens implica una pressió afegida. Pot ser un tema de motivació, la nostra contra la seva” puntualitza Josep Espar sobre com afronta l’equip aquest primer partit a casa en la segona fase, en el qual adverteix que s’ha de controlar la motivació: “La gestió de les ganes forma part de l’aprenentatge sobretot dels més joves”. Espar recorda com han afectat les lesions a la seva plantilla, per les baixes i pel rendiment de referents al vestidor com Josep Ballester.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)