El Sarrià remunta cinc gols contra el Teucro i s’endú un triomf de gran valor (25-21)

El Sarrià s’ha sobreposat a una situació molt delicada contra el Teucro (10-15 a l’inici de la segona part) i ha acabat remuntat per acabar sumant (25-21) la primera victòria en la fase de permanència contra un dels seus rivals més directes. El partit ha estat tota una muntanya russa ja que els dos equips han passat per fases d’encert i desconnexió.

Els joves jugadors de Josep Espar, amb baixes molt rellevants, han començant manant 6-2, però han comès un munt d’errors que han tornat el Teucro al partit (6-9). Els gallecs han mirat d’imposar un ritme més pausat però a la llarga la rauxa local, amb el públic entregat a la causa, ha acabat tenint més força sobretot en els cinc minuts finals en què Pórtulas, màxim golejador (9), ha trencat definitivament la resistència dels visitants.