Tennis

L’ITF del Bisbal entra en el Top 10 del circuit internacional

El torneig de la Bisbal es disputarà aquesta temporada del 8 al 15 de maig amb novetats rellevants. La principal és que el campionat, que s’anomenarà Open Empordà, puja un cop més de categoria i entra en el selecte grup del tornejos amb 100.000 dòlars de premis –només n’hi ha tres ara mateix en el circuit ITF– amb l’afegit que l’organització paga l’allotjament de les tennistes, fet que el converteix encara en un campionat més atractiu per a les jugadores que volen fer-se un lloc fins i tot en el rànquing de la WTA.

El torneig, a més, queda enquadrat en el nou circuit Costa Brava Pirineu de Girona que també inclourà dos campionats més puntuables per al circuit ITF de la categoria de 25.000 dòlars, el que es farà a Tossa a Pola Giverola i el que tindrà lloc al CT d’Aro.

El torneig de la Bisbal passa a ser el més important a Catalunya i se situa només a un pas d’entrar en el circuit WTA, campionats amb 125.000 de premis. El president del club, Xavier Ponsatí, no descarta fer aquest pas més endavant ja que els requeriments de la WTA són més assequibles que els de fa uns anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)