Còrfbol

Catalunya jugarà contra Hongria i els Països Baixos en la fase de grups del mundial sub-19

La competició es disputarà del 15 al 17 d’abril a la República Txeca

La selecció catalana jugarà contra Hongria i els Països Baixos en la fase de grups del mundial sub-19 que es disputarà del 15 al 17 d’abril a la localitat txeca de Kutná. Hi ha tretze equips participants que s’han repartit en quatre grups. La resta de participants són Bèlgica, Anglaterra i Polònia en el grup B; Xina Taipei, la República Txeca i Eslovàquia en el C i Alemanya, Portugal, Malàisia i el Marroc en el D. Els dos primers de cada grup passaran als quarts de final.

Els seleccionadors catalans sub-19 José Álvarez i David Puertas ja han donat a conèixer la llista definitiva dels 14 jugadors que disputaran el mundial: Jordi Vert, Laura Tobaruela, Guillem Ceballos i Júlia Soriano (CK Vallparadís), Ona Pitarch, Marc Sedó i Martí Margaix (KC Barcelona), Yasin Amine, Temi Combis i Aina Trigueros (Platja d’Aro KC), Aina Artés, Berta Ribas i Cristóbal Jorge (CK Castellbisbal) i Marina Sierra (Sant Llorenç KC).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)