Futbol sala

L’Industrias perd a la pista del Llevant i trenca la ratxa de bons resultats

Els colomencs recuperen el partit ajornat de la 20a jornada fan mèrits per empatar i cauen per 3-2

L’Industrias Santa Coloma ha perdut per un ajustat 3-2 a la pista del Llevant en partit ajornat de la 20a jornada i ha trencat la saba bona ratxa de resultats. Els colomencs portaven set partits seguits sense conèixer la derrota, amb cinc victòries i dos empats. L’Industrias perdia per 2-0 en el minut deu de joc al encaixar dos gols en un minut. Els colomencs han disposat de bones ocasions, però s’ha arribat al descans amb aquest resultats. En la segona meitat el Llevant ha incrementat la diferència (3-0) i un gol de Santos en el minut trenta ha fet reaccionar a l’equip. Les ocasions s’han succeït, però el porter local ha desfet el perill. Els colomencs han buscat l’atac de cinc i a tres minuts del final Cardona ha anotat el 3-2. En aquesta darrers minuts l’Industras ha tingut grans ocasions per aconseguit un merescut empat i el porter del Llevant ho ha evitat.