Handbol

De final en final fins al final

Handbol. El Sarrià, esperonat per la victòria del cap de setmana passat a casa després de remuntar cinc gols, visita el Zamora (12.30 h), a qui té a dos partits i que marca la permanència

El Sarrià juga aquest migdia a Zamora un dels partits que podrien multiplicar exponencialment les possibilitats de salvació de l’equip del Gironès, que la setmana passada va sumar el seu primer triomf en la fase de permanència (25-21) després de remuntar cinc gols al Teucro (10-15). El conjunt castellà és, a més, el que marca l’objectiu i té quatre punts més que els de Josep Espar, que avui torna a tenir un equip molt migrat per les baixes. “Les anem arrossegat durant tota la temporada i això fa que els altres estiguin agafant protagonisme. Ho hem estat treballant durant la setmana”, diu l’entrenador, que recorda: “És un equip molt jove, que estan treballant molt bé.”

“Estan agafant experiència en la categoria, contra equips professionals i que poden triar els jugadors que volen. Nosaltres no; tenim els jugadors que ens estan ajudant de la base”, posa en context Josep Espar, que no descarta “donar alguna sorpresa”: “Com a mínim aquesta és la nostra intenció.” El Sarrià és conscient que per mantenir l’esperança ha d’assegurar tots els punts a casa –dissabte rep el Sòria– i aconseguir-ne algun a fora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)