Tennis

Remuntada de Paula Badosa per passar als quarts de final del WTA 500 de Charleston

L’empordanesa derrota la nord-americana Liu per 3-6, 7-6 (8) i 6-1

Paula Badosa s’ha classificat pels quarts de final del WTA 500 de Charleston després d’una gran remuntada en la que ha derrotat a la nord-americana Claire Liu per 3-6, 7-6 (8) i 6-1 en dues hores i mitja. L’empordanesa, segona favorita, ha hagut de treballar molt en el tie-break del segon set i estar molt centrada ja que en quatre ocasions ha estat a dos punts de la derrota. Claire Liue, la 89a jugadora del rànquing mundial, s’ha avançat en el primer set amb un trencament en el vuitè joc, i en el segon ha anivellat en dues ocasions un breaks en contra, el segon amb un 5-3 i amb la catalana al servei per guanyar el set. El desempat ha estat molt disputat i Paula Badosa ha hagut de mostrar el seu millor joc per aconseguir empatar el partit 7-6 (8). La tercera mànega no ha tingut història i la tercera jugadora mundial s’ha imposat per 6-1.

La propera rival de Paula badosa serà la suïssa Belinda Bencic (10), la campiona olímpica, que ha guanyat la nord-americana Madison Keys (9) per un doble 6-4.