El Sarrià no se’n surt

Handbol. Pas enrere en les mínimes aspiracions per a l’equip sarrianenc, que perd el primer partit de la segona fase a casa contra un rival directe

Sarrià 27 Sòria 28

UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ:Arnau, Pórtulas (2), Lozano (6), Teixidor (1), Toro, Cabrera, Jaureguiberry, Ballester (8), Lucea (3), Arroyo (1), Font (2), Bech (3), Mariscal (1), Carrasco, Gutiérrez i Biosca.CLUB BALONMANO SÒRIA:Aranda, Braga (1), Vallejo (1), Rueda (6), De Miguel, Nevado (1), González, Simon (3), Fernández (2), Rubio(2), García (3), Gutiérrez, Etayo (2), Sanz (5), Sarasola (2) i Torres.PARCIALS:2-2, 5-5, 6-8, 8-9, 9-12, 15-15; 18-18, 20-20, 22-21, 23-24, 25-26 i 27-28ÀRBITRES:Óscar Gutiérrez Sobrino i Jorge Monjo Ortega. Dos minuts a Lozano, Jaureguiberry, Ballester i Font i a Braga (2), Rueda, Nevado i Sarasola

El Sarrià ja compta els partits que li queden a la divisió d’honor plata, conscient que el tercer curs a la categoria serà el del descens. Sobretot perquè encaixar la primera derrota a casa en la fase de permanència, contra un rival directe que estava per sota en la classificació –i que molt probablement també acabi baixant– posa fi a les possibilitats reals de l’equip de Josep Espar, que disposava de només sis jugadors del primer equip i que reconeixia la falta de potencial de la plantilla per a aquesta categoria, i de manera contundent.

El parcial de 5-0 del Sarrià va donar una màxima renda de dos als locals (14-12) amb el cinquè gol de Ballester, clau en l’intercanvi inicial juntament amb les aturades de Biosca. El 6-9 va forçar el relleu a la porteria i Toro feia bo el canvi, però l’exclusió de Jaureguiberry abans del descans va permetre als grocs empatar a 15 abans del descans després de pèrdua en l’acció preparada per Espar, que feia èmfasi en les onze pilotes perdudes.

La segona meitat va ser un altre frec a frec fins que de nou el Sarrià va marxar de dos i el tècnic visitant va tornar a demanar temps (22-20, Lucea assistit per Lozano). L’exclusió de Lozano va permetre als visitants capgirar el marcador (23-24) i, després de temps local, Ballester amb superioritat després del gol de Mariscal va empatar a 25. L’exclusió de Balle a tres minuts i 25-26 va acabar amb 25-27 i els locals atacant sense porter. Bech de fora va ajustar el resultat (26-27), però el Sòria no fallaria.

Necessitem jugar millor els minuts finals. Havíem de guanyar un rival directe per tenir il·lusió
Josep Espar
No estem a l’altura del lloc on estem, juguem bé però no ens mereixem guanyar i cada partit tenim un equip diferent