Tennis

Paula Badosa renuncia a jugar la Copa Billie Jean King per problemes físics

Paula Badosa ha renunciat a jugar la Copa Billie Jean King, que l’equip espanyol disputarà aquesta setmana a Bolduque davant dels Països Baixos. La mateixa jugadora ho ha anunciat en el seu twitter: “Aconsellada pel meu equip mèdic, i a causa de problemes físics i mèdics amb què he hagut de competir les últimes setmanes, seré baixa de la convocatòria per a la BJK Cup”. L’empordanesa, tercera jugadora del rànquing mundial, ha explicat: “No és una decisió fàcil. Qui em coneix sap com n’és de complicat no estar en una competició i aquesta em feia especial il·lusió”. Paula Badosa es va retirar en els quarts de final del WTA 1.000 de Miami fa unes setmanes i també va tenir problemes físics en els WTA 500 de Charleston on va perdre en els quarts.

La de Paula Badosa és la segona baixa de l’equip estatal per aquesta competició. L’empordanesa Aliona Bolsova va ser convocada per substituir la lesionada Garbiñe Muguruza, amb problemes a l’espatlla esquerra. Sara Sorribes, Nuria Párrizas i Rebeka Masárová són les altres jugadores de l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)