Handbol

Les seleccions catalanes juvenil i cadet masculines guanyen l’estatal per autonomies

Els combinats de Catalunya infantil masculí i femení s’emporten la medalla de plata

Les seleccions catalanes juvenil i cadet masculines han guanyat el títol en el campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques que s’ha fet a Múrcia, mentre que els combinats infantils, tant de nois com de noies, han guanyat la medalla de plata.

L’equip juvenil masculí de Catalunya ha guanyat la medalla d’or en superar en la final a Castella i lleó per 28-24, mentre que en la semifinal s’ha desfet de València per 36-22. El combinat cadet s’ha imposat en la final a Madrid per 31-25, i en la semifinal ha superat per 29-25 Andalusia. Les altres dues places de podi de Catalunya han arribat en la categoria infantil. Els nois han superat en la semifinal Castella i Lleó per 28-25 i en la final han perdut per 23-17 contra Andalusia. Les noies han guanyat en la semifinal a Navarra per 22-17 i en la final han estat derrotades per un ajustat 22-21 per València.

La selecció catalana cadet femení ha acabat quarta després de perdre en la semifinal contra Andalusia, futura campiona, per 24-21 i en el partit pel tercer i quart lloc ha estat derrotada per València per 37-20. El combinat juvenil femení ha ocupat la cinquena posició després de guanyar en l’últim partit Madrid per 40-26. En els quarts de final ha perdut per 28-25 enfront Andalusia, que després ha estat la campiona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)