El Barceloneta, a la final a vuit

Waterpolo. L’equip mariner esgarrapa un punt d’or al Brescia amb un gol de l’australià Luke Pavillard a 17 segons per al desenllaç

Atl. Barceloneta 12 Brescia 12

ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:López Pinedo; Famera (1), Granados (1), Munárriz (1), De Toro, Larumbe (1 p.), Pavillard (4), Fernández (1), Asensio, Perrone (1 p.), Biel, Bustos (2) i Aguirre.AN BRESCIA:Tesanovic; Dolce (1), Presciutti (2), Bicari, Lazic (1), Vapenski, Renzuto (3, 2 p.), Balzarini, Alesiani (1), Luongo (2), Di Somma (2), Gitto i Gianazza.PARCIALS:3-4, 3-3, 2-3 i 4-2.ÀRBITRES:Peris i Dervieux.

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta serà una temporada més en la fase final de la Champions. La perseverança marinera i la inspiració de Luke Pavillard (4 gols) van ser determinants per sumar un punt d’or contra el Brescia, que va prendre la iniciativa des del primer quart (3-4) i va assegurar-se la primera plaça de grup. L’empat previ entre l’Olympiacòs i el Novi Belgrad –també a 12– feia que el conjunt d’Elvis Fatovic en tingués prou amb un punt per certificar el bitllet per a la final a 8, que es disputarà a la capital sèrbia entre el 2 i el 4 de juny. L’Atlètic Barceloneta és ara quart de grup, però segons els resultats que es produeixin en l’última jornada (11 de maig) encara podria escalar fins a la segona plaça i tenir un millor emparellament amb vista a la fase final.

Els quatre primers minuts van ser una exhibició de talent i efectivitat per part dels internacionals transalpins. L’equip mariner replicava amb dues accions de superioritat rubricades per Álex Bustos i un penal executat per Felipe Perrone (3-4). El Brescia continuava marcant el ritme en l’intercanvi de cops del segon quart, però els llums d’alarma del conjunt barceloní s’encenien amb un parcial de 0-3 (6-10) després de la represa. Elvis Fatovic va demanar temps mort i l’equip mariner va reaccionar immediatament, però els d’Alessandro Bovo enfilaven l’últim quart amb la situació sota control (8-10). L’Atlètic Barceloneta no defallia i a punt d’entrar en l’últim minut un gol d’Alberto Munárriz obria un bri d’esperança (11-12). El conjunt mariner es va fer fort en defensa i l’efectivitat de Pavillard culminava la remuntada a 17 segons del final en una acció en què el porter Unai Aguirre també s’havia sumat a l’acció atacant.