Tennis

La pluja ajorna les dues semifinals amb 2-2

Barcelona Open Banc Sabadell. L’Alcaraz-De Minaur i el duel Schwartzman-Carreño es jugaran avui a partir de les onze del matí

La pluja va fer la guitza i va obligar a la suspensió de les semifinals del Barcelona Open Banc Sabadell, que es reprendran avui a les onze del matí. Després de múltiples ajornaments de l’inici de la jornada –13.30 h i 16 h–, els dos partits van arrencar simultàniament a la central i a la pista Jan Kodes. Carlos Alcaraz (5) i l’australià Alex de Minaur (10) van començar pels volts d’un quart i mig de vuit. A la segona pista, l’argentí Diego Schwartzman (6) i l’asturià Pablo Carreño (8) van arrencar una mica abans (19.15 h). Quan tots dos partits estaven curiosament empatats a dos jocs del primer set –l’asturià i l’argentí ja s’havien trencat el servei–, va caure un fort xàfec. Els jugadors van abandonar la pista i el públic es va negar a fer-ho. Al cap d’uns minuts, els organitzadors, una vegada analitzada la previsió meteorològica de pluja intermitent per a les pròximes hores i tenint també en compte el mal estat de la pista –castigada també divendres pel mal temps–, van determinar que les semifinals es reprendrien avui –la previsió és de sol– a les onze del matí. La final està prevista a les quatre de la tarda en un programa atapeït però necessari.

En el partit de la jornada, De Minaur, de mare alacantina i pare uruguaià i que al seu moment va optar per jugar amb Austràlia en comptes de fer-ho amb Espanya, va sortir a la pista amb una tàctica molt ben definida i va plantar cara de valent. Amb cops molt profunds, no va deixar que Alcaraz l’abassegués, el va tutejar i va utilitzar, amb criteri i bona mà, el recurs de les deixades que tant li agrada al murcià conscient de la lentitud de la pista. L’australià té 25 anys i ja ha guanyat cinc títols.

LA DADA

La final entre els dos tennistes vencedors està prevista per a les quatre de la tarda
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)