Tennis taula

L’Asisa Borges Vall guanya el segon títol de la superdivisió de la seva història

@Supera per 3-0 l’Arteal Santiago en el partit de tornada de la final

L’Asisa Borges Vall ha guanyat el segon títol de la superdivisió de la seva història al imposar-se en el partit de tornada de la final per 3-0 contra l’Arteal Santiago. El conjunt de les Garrigues havia guanyat el partit d’anada per 2-4 i només havia de sumar tres punts per assegurar-se el campionat. Quan ho ha aconseguit ja no s’han disputat la resta de partits. El Borges va guanyar el seu primer títol de lliga la temporada 2010/11.

Tot i el 3-0 final el conjunt gallec ha plantat cara i els enfrontaments han sigut molt ajustats. Victor Brodd ha sumat el primer punt al superar per 3-2 Jose Mendes. Tot seguit Joan Masip ha derrotat per 3-2 André Silva. En el tercer partit Marc Duran ha guanyat per 3-1 Humberto Manhani.. Completa l’equip Alberto Lillo, que avui no ha jugat. En aquesta temporada l’Asisa Borges Vall ha fet el doblet, ja que també va guanyar la copa masculina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)