Hoquei sobre herba

El Polo perd en els ‘shoot-outs’ i no hi haurà equips catalans en la final de lliga

Les barcelonines guanyaven per 0-2 i el Complutense ha empatat a tres minuts del final

La final de la lliga femenina no tindrà equips catalans després de quedar eliminats en la semifinal el Junior i el Polo. El conjunt de Sant Cugat ha perdut clarament per 4-0 contra el Club de Campo, l’amfitrió, mentre que les barcelonins han estat derrotades en els shoot-outs pel Complutense per 4-3, després d’acabar el partit amb un 2-2.

El Polo ha marcat en el minut cinc de penal corner gràcies a Flor Taves, i la mateixa jugadora ha situat el 0-2 en el marcador en el minut 16. El Complutense ha passat a dominar el partit i ha tingut ocasions. Els àrbitres han xiulat fins a set penals corner a favor del conjunt madrileny i els seus dos gols han arribat en aquestes jugades. El primer en el minut 40 i el segon a només tres minuts del final. En els shoot-outs el Complutense sempre ha anat per davant i s’ha imposat per 4-3.

El Junior ha començat malament el partit i ha encaixat el primer gol en el minut tres, i en el vuit ha arribat el segon en contra de penal corner. Després de dominar el primer quart el Club de Campo ha ampliat la diferència en l’inici del segon (3-0). El Junior ha disposat de dos penals corners seguits abans del descans, i de dos més en el tercer període, però no ha aconseguit marcat cap gol. El Club de Campo ha completat la victòria amb el 4-0 a un minut del final.