Tennis

El quadre final del W100 Sol Gironès, en marxa

Tennis. Hi ha cinc catalanes en el torneig de la Bisbal d’Empordà i la primera favorita és la neerlandesa Rus, finalista l’any passat

El quadre principal del W100 Sol Gironès que es disputa a la Bisbal de l’Empordà comença avui amb la presencia de cinc jugadores catalanes. Rebeka Masarova, 113a del món, és la quarta cap de sèrie, i també van entrar directament entre les 32 millors del quadre la barcelonina Andrea Lázaro, 183a de la WTA, la palafrugellenca Aliona Bolsova, 224a del món, i la blanenca Marina Bassols, 318a i recent campiona de dobles a l’ITF Pola Giverola de Tossa de Mar. La barcelonina Guiomar Maristany va superar ahir la fase prèvia i es va classificar per al quadre final.

La primera cap de sèrie del torneig és la neerlandesa Arantxa Rus, 74a de la WTA, que debutarà contra l’australiana Seone Mendez. Arantxa Rus va arribar a la final de l’edició de l’any passat i la va perdre. La segona favorita és la xinesa Xinyu Wang (89a), que s’estrenarà contra la catalana Andrea Lázaro. En la jornada d’avui es disputaran els primers set partits individuals i cinc partits més del quadre de dobles. L’única cap de sèrie que entrarà en acció serà Rebeka Masarova (4), que s’enfrontarà a la mallorquina Yvonne Cavallé.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)