Handbol

El Barça s’apropa a Colònia

Handbol. L’equip de Carlos Ortega ofereix la seva millor versió al Flens Arena i dijous vinent tindrà 4 gols de renda per segellar el bitllet per a la final a quatre de la Champions al Palau Blaugrana

Flensburg 29 Barça 33

SG FLENSBURG-HANDEWITT:Möller; Golla (5), Svan (4), Mensah Larsen (1), Gottfridsson (2), Jakobsen (9, 4 p.) –cinc inicial–; Buric (p.), Hald Jensen, Hasenkamp, Wanne, Backhaus, Steinhauser, Sogard (4), Einarsson (3), Adam i Lindskog.BARÇA:Gonzalo; Mem (6), N’Guessan (2), Aleix (5, 3 p.), Cindric (2), Fernández (2), Ben Alí (8) –cinc inicial–; Maciel (p.), Ariño (1), Janc (2), Petrus, Parera, Makuc (1), Langaro (1), Richardson (3) i Zein.PARCIALS:1-5, 3-9, 3-10, 7-14, 10-15, 13-18; 15-20, 17-24, 21-25, 24-27, 25-30 i 29-33.ÀRBITRES:Horacek i Novotny. Exclusions: Hald Jensen (3’ i 27’), Golla (3’) i Sogard (47’), per part del Flensburg; i Ben Alí (14’), Langaro (20’), Fernández (24’) i Ariño (56’), per part del Barça.PÚBLIC:Uns 6.300 aficionats al Flens Arena.

El Barça té ben encarada la classificació per a la final a quatre de Colònia, després d’una victòria molt solvent al Flens Arena en el primer assalt dels quarts de final de la Champions. La solidesa defensiva, amb un Gonzalo Pérez de Vargas incommensurable sota els pals, i l’efectivitat en atac van ser la targeta de presentació de l’equip de Carlos Ortega, que va marcar diferències només començar (3-10). A partir d’aquí, el Barça va saber controlar les envestides locals i segellar el triomf per 4 gols de renda amb vista a la tornada del dijous 19 de maig al Palau Blaugrana (18.45 h).

La baixa del pivot de Banyuls de la Marenda Ludovic Fàbregas, operat d’apendicitis dijous passat, havia generat alguns dubtes sobre el rendiment blaugrana després de la represa de la competició europea, però van quedar esvaïts en una posada en escena espectacular. En 1:40 de joc ja s’havien apuntat un parcial de 0-3, amb Youssef Ben Alí exhibint la seva capacitat ofensiva, i amb dos contraatacs culminats per Ángel Fernández i Dika Mem. Dues exclusions consecutives del Flensburg i les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas (6 en 15’) van fer més gran l’escletxa (3-10). Maik Machula es va veure obligat a demanar temps mort per aturar la sagnia i també va optar per canviar l’inquilí a la porteria, donant entrada a Benjamin Buric en el lloc d’un Kevin Möller intranscendent. El partit va entrar en una fase d’intercanvi de cops. Tot i la reacció local i el fet de rebre tres exclusions, l’equip d’Ortega va arribar a l’equador amb molt bones sensacions i el millor de tot plegat, un parcial favorable de 13-18.

L’encert d’Aleix Gómez des dels 7 metres i l’efectivitat de Ben Alí des de la segona línia tornaven a ampliar la renda blaugrana fins als 7 gols (16-23) en els primers minuts de la segona part. Però un parell de pilotes perdudes del Barça van donar vida al Flensburg, que a còpia de contraatacs i amb Emil Jakobsen –autor de 9 gols– com a protagonista va retallar la diferència fins als 22-25. Ortega, amb un temps mort, va aturar la reacció local. Mem va trencar la sequera i l’equip blaugrana va tornar a prendre el comandament. En els moments més calents del partit també va ser important l’aportació de jugadors com Melvin Richardson i Domen Makuc, fins que Tim N’Guessan va signar el definitiu 29-33 en l’últim minut.

Taules a París

En l’altre partit de la jornada, el París Saint Germain i el Kiel van signar les taules (30-30). Avui es tancaran els altres duels de quarts de final entre el Veszprém-Aalborg (18.45 h) i el Montpeller-Kielce (20.45 h).

ELS VESTIDORS

Hem fet un partit molt seriós. La defensa ha estat excepcional i en atac hem jugat de manera intel·ligent
Carlos Ortega
Des de l’inici hem demostrat la intensitat i les ganes de guanyar, i ha estat clau en el desenllaç del partit
Gonzalo Pérez de Vargas
Tot l’equip ha aportat, i és la línia que hem de seguir per segellar el bitllet per a la final a quatre de Colònia
Dika Mem
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)