Ciclisme

Sergio Mantecón dona una lliçó de navegació en la cinquena etapa de la Titan

Només tres segons de marge separen Francisco Herrero i Konny Looser en la pugna per la general, mentre que Anna Ramírez té 5 minuts d’avantatge respecte la segona classificada

El cantàbric Sergio Mantecón (Scott- Cala Bandida), amb un registre de 3h43:18, ha donat una lliçó de navegació a Erg Chebbi en la cinquena etapa d’una Titan Desert que es resoldrà demà amb la pugna per la victòria de la general més ajustada que mai, amb el segovià Francisco Herrero (Cannondale) amb únicament tres segons de marge respecte del suís Konny Looser (Tamayo Team). Entre les dones, el triomf ha estat per a la namíbia Vera Looser (4h31:05), que ha arribat a meta amb Anna Ramírez (KH7). La ciclista vigatana, guanyadora de tres edicions de la Titan, afrontarà l’etapa final amb 5 minuts d’avantatge respecte a la seva rival. La jornada final és de 78 km entre Erg Chebbi i Maadid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)