Tennis

Badosa es desconnecta de Roma contra Kasatkina

La catalana, massa irregular, no és capaç de redreçar el rumb contra la tennista russa, que accedeix als quarts de final després de vèncer per un doble 6-4

La catalana Paula Badosa (2) ha vist estroncat el seu camí en els vuitens de final del WTA 1000 de Roma contra la russa Daria Kasatkina, per un doble 6-4. En un partit acabat de matinada, l’empordanesa s’ha mostrat molt irregular, alternant diverses errades no forçades amb cops guanyadors, i no ha pogut redreçar el rumb davant una rival que s’ha mostrat molt més consistent durant tot el duel. De fet, el partit ha estat com una muntanya russa per a la catalana. S’ha avançat amb un parcial de 2-0 i res no feia presagiar el que vindria després. Ha cedit quatre serveis consecutius i tot i que n’ha recuperat dos ja no ha pogut evitar que Kasatkina s’emportés el primer parcial. El segon set ha tingut un guió similar. Badosa s’ha anat desconnectant del partit i ni els ànims del públic, ni alguns cops de qualitat han estat suficients per impedir el triomf de la tennista russa, número 23 del rànquing i que en els quarts se les heurà amb la suïssa Jil Belen Teichmann (29a).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)