Handbol

Carlos Ortega, baixa a Antequera per un virus intestinal

Tomas Svensson dirigirà aquesta tarda (18.30 h) el Barça en el partit de la lliga Asobal amb una convocatòria amb fins a sis jugadors del filial

El tècnic Carlos Ortega no estarà aquesta tarda (18.30 h) al capdavant del Barça en el partit de la 28a jornada de la lliga Asobal contra l’Antequera a causa d’un virus intestinal. El seu lloc a la banqueta l’ocuparà el seu entrenador ajudant Tomas Svensson. Es dona la circumstància que Ortega va ser l’entrenador de l’Antequera, actualment cuer de l’Asobal, durant sis temporades, del 2005 al 2011. Amb el títol de lliga assegurat i a les portes de la tornada dels quarts de final contra el Flensburg (dijous), l’expedició blaugrana s’ha desplaçat a Antequera sense diversos dels seus jugadors titulars. Així, completen la convocatòria fins a sis integrants del filial: Jordi González, Albert Pujol, Alexandar Cenic, Pablo Urdangarín, Artur Parera i Juan Palomino.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)