El Barça empata (32-32) a la pista de l’Antequera

El conjunt blaugrana dona descans a diversos titulars pensant en la lliga de campions

El Barça ha empatat en la seva visita a la pista de l’Antequera (32-32) en un partit on no ha pogut comptar amb el seu entrenador Carlos Ortega a causa d’un virus intestinal, i s’ha desplaçat sense diversos dels seus jugadors titulars, completant la convocatòria fins a sis integrants del filial. Amb el títol de lliga assegurat i a les portes de la tornada dels quarts de final de la lliga de campions contra el Flensburg (dijous), els blaugrana no han arriscat.

El segon entrenador Tomas Svensson ha dirigit un partit molt ajustat en el que els blaugrana s’han avançat a l’inici (4-8), però l’Antequera ha arribat al descans amb avantatge (16-15). En la segona part els dos equips s’han anat alternant en el marcador amb petites avantatges i els blaugrana s’han situat amb un 24-27. L’Antequera ha continuat lluitant i s’ha tornat a posar per davant i han estat els blaugrana els que han empatat a dos minuts del final.