Tennis

Djokovic arriba a les 1000 victòries en el circuit de l’ATP

El serbi es converteix en el cinquè tennista que assoleix aquesta xifra i avui (16 h) jugarà la final del Masters 1000 de Roma contra el grec Stefanos Tsitsipas

El serbi Novak Djokovic jugarà aquesta tarda (16 h) la final del Masters 1000 de Roma després d’haver ingressat en el selecte club de les 1000 victòries en el circuit de l’ATP. Un rànquing que encapçala Jimmy Connors (1274), seguit per Roger Federer (1251), Ivan Lendl (1068) i Rafael Nadal (1051). Djokovic ha arribat a aquesta xifra rodona després de vèncer amb autoritat al noruec Casper Ruud (6-4 i 6-3). “Havia vist a en Roger i en Rafa aconseguir-ho en els últims anys, i jo també ho estava buscant. Ha passat molt temps des que vaig guanyar el meu primer partit i espero poder guanyar-ne més. Gràcies per l’ambient d’aquesta nit. Si hi ha dos llocs on m’hauria agradat celebrar les 1000 victòries seria a Sèrbia o a Roma”, va assegurar Novak. El tennista de Belgrad buscarà la victòria número 1001 contra el grec Stefanos Tsitsipas, que va tenir una semifinal més disputada contra l’alemany Alexander Zverev (4-6, 6-3 i 6-3).

Final femenina

La final femenina la disputaran aquest matí (11 h) la polonesa Iwa Swiatek (1) i la tunisiana Ons Jabeur, que es van desfer respectivament de la bielorussa Aryna Sabalenka (6-2 i 6-1) i la russa Daria Kasatkina (6-4, 1-6 i 7-5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)