Handbol

La UE Sarrià reacciona contra el Zamora (28-31) després d’una mala primera part

Les pèrdues de pilota han condemnat l’equip de Josep Espar en el primer temps (13-22), però en el segon han apujat el nivell defensiu i han guanyat el parcial per 15-9

La UE Sarrià, amb el descens consumat, ha perdut contra el Zamora (28-31), que necessitava imperiosament els punts per no complicar-se la permanència a la categoria de plata. L’equip de Josep Espar, que aquesta setmana ha renovat tant com a entrenador com a director esportiu, ha sabut reaccionar a la segona part després d’un primer temps (13-22) amb moltes llacunes defensives.

La primera meitat ha estat marcada per la infinitat de pilotes perdudes del conjunt sarrianenc, que ha permès els gols fàcils del rival en transicions ràpides. Els 22 gols encaixats són la millor evidència de les facilitats defensives de l’equip de Josep Espar. La millor notícia per als amfitrions ha estat el debut a plata del juvenil Eloi Nievas.

El Sarrià ha sortit amb una altra cara en la segona meitat i ha retallat diferències fins al 21-26, després d’un primer parcial de 8-4. El Zamora ha aturat momentàniament el cop (22-30), però l’equip del Gironès, amb una primera línia molt jove, les aturades d’Antonio Moreno i amb Oriol Teixidor (8 gols) com a principal referent ofensiu, ha ajustat el resultat fins al definitiu 28-31.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)