Handbol

Dika Mem renova amb el Barça fins al 2027

El club blaugrana s’assegura la continuïtat per cinc temporades més d’un dels millors laterals del món

El Barça i Dika Mem (París, 1997) han arribat a un acord per ampliar el contracte del lateral francès, un dels baluards de l’equip, fins l’estiu del 2027. Dika Mem va arribar al club l’estiu del 2016 a punt de complir 19 anys, com una de les grans promeses de l’handbol. Sis temporades després, el francès és un dels millors jugadors del món, amb un rendiment al màxim nivell tant en defensa com sobretot en atac.

33 títols

Consolidat com a tercer capità de l’equip, el nou contracte de Dika Mem assegura la seva presència al Palau Blaugrana durant més d’una dècada. El lateral ja compta amb 33 títols amb la samarreta del Barça, entre els que destaquen sis lligues i una Champions, i té davant seu l’oportunitat de seguir fent història.

“Estic molt content de renovar”

Un cop renovat el contracte amb el Barça, el francès ha declarat als mitjans del club: “És un orgull. Estic molt content de renovar amb el club. És el que volia des del principi, des del primer dia. Estic molt content i ara puc pensar altres coses”.

Mem, que s’ha fet com a jugador al Barça, té clar que vol fer història amb el club. “Aquí em sento molt bé, quasi com a casa. Porto ja un temps aquí. He crescut com a jugador i com a persona, i vull seguir creixent en els dos sentits. Sempre he dit que vull fer història en aquest club, marcar aquest esport i també deixar empremta al Barça. Amb aquesta renovació em queden anys per seguir estant aquí”.

L’ambició del lateral dret blaugrana és màxima i vol seguir augmentant el seu palmarès com a jugador culer: “Jo vull estar al Barça, però vull guanyar. Crec que aquí tenim tot per guanyar: el grup, l’estaf i la gent de fora, tothom, ens ajuda a l’afició. Ara queda el més difícil de guanyar [la Champions], però tinc tota la confiança en el club i en els jugadors que tenim”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)