Handbol

Ortega: “Ni la nostra afició ni nosaltres podem sortir relaxats demà”

L’entrenador del Barça, Carlos Ortega, ha demanar avui màxima tensió per rebre demà (18.45 h) el Flensburg en la tornada dels quarts de final de la Champions, malgrat que els blaugrana van encarrilar clarament l’eliminatòria en vèncer a domicili el partit d’anada (29-33). “Espero que demà ningú vingui relaxat, començant pel públic i acabant amb nosaltres; és una eliminatòria que encara no està resolta i hem de resoldre-la aquí”, va alertar.

Malgrat la renda favorable als blaugrana, Ortega no se’n refia: “Cal reconèixer que va ser un bon resultat, vam fer les coses molt bé i a ells no els van sortir tant, però són un gran equip i cada partit és una història”.

I ha recordat que “jugadors importantíssims per a ells no van estar a l’altura o al nivell esperat com el seu jugador ’insígnia’, el central Jim Gottfridsson”, i que “això provocarà que demà se senti ferit i voldrà demostrar per què està considerat com un dels millors del món”.

“Nosaltres volem fer seixanta minuts més d’altíssim nivell per ser a la final four i ells han tingut una setmana sencera sense competició en la qual han preparat el partit i han visualitzat on ens poden atacar. Hem d’estar preparats per a qualsevol cosa”, va afegir Ortega.

El tècnic del conjunt blaugrana va remarcar també que el Flensburg “és un equip que, quan té les coses en contra, sol realitzar canvis defensius, amb un ’cinc-un’ flotant, amb marca individual, i alternen el set contra sis en atac”.

“Ells segueixen pensant que encara poden ser-hi a la Final Four i això els fa encara més perillosos”, ha advertit. Per això, vol que l’afició culer “sigui conscient” que el Barça s’enfronta demà “a un rival d’alt nivell, potser minvat per algunes lesions, però que juga en la millor lliga del món”. “Qui es cregui que ja som a la Final Four, que no vingui, però serà un xoc molt dur i necessitem que s’ompli el Palau”, ha sentenciat Carlos Ortega.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)