Handbol

El Barça, a punt per rematar la feina europea

Handbol. Rep el Flensburg (18.45 h, Esport3) amb 4 gols de renda de l’anada i la final a quatre de la Champions a tocar

El Barça va resoldre amb molt bona nota l’examen al Flens Arena i avui (18.45 h, Esport3) té la possibilitat de rematar la feina al Palau Blaugrana i segellar la seva desena participació en tretze edicions de la final a quatre de la Champions a Colònia. L’expedició barcelonista hauria signat la renda de 4 gols (29-33) del primer assalt, però el tècnic andalús Carlos Ortega ja va advertir que no és ni de bon tros definitiva. “Estem davant d’un gran equip i res no està fet. A nosaltres ens van sortir moltes coses i a ells, no tant. És el moment de rematar la feina”, argumenta el tècnic, que recorda precedents. “El Ciudad Real va perdre a casa contra el Kiel l’anada una final va remuntar a fora. Que ningú vingui relaxat al Palau, començant pel públic i acabant per nosaltres.”

Amb un notable nivell defensiu i clarividència en atac, el Barça va neutralitzar el potencial del Flensburg, que avui posarà tota la carn a la graella. Com en l’anada, Ludovic Fàbregas tornarà a ser baixa, tot i que l’equip se’n va sortir molt bé sense el pivot nord-català tant en atac, amb un Youseff Ben Alí imparable (8 gols de 8 intents). El tècnic alemany, Mike Machulla, no podrà comptar amb l’extrem esquerrà noruec Magnus Rod i els laterals Franz Semper i Lasse Moller. El lateral danès Aaron Mensing és dubte per una lesió de turmell.

Dika Mem, renovat per cinc anys dilluns, té clar que no serà senzill: “Serà molt difícil però estem segurs que ho podem tirar endavant”, diu l’estrella, que creu que el Flensburg farà canvis tàctics: “Intentaran atacar 7 contra 6 o faran canvis defensius. Hem d’estar preparats.”

Veszprém i Kielce: F-4

El Veszprém i el Kielce van segellar ahir el passi a la final a quatre. L’equip hongarès va perdre contra l’Aalborg (37-35) però duia 7 gols de l’anada (36-29). El Kielce ja havia guanyat a fora el Montpeller (28-31) i el va tornar a batre: 30-22. El Kiel rep avui el PSG després de l’empat a 30 de l’anada.

EL PROTAGONISTA

Que ningú no vingui relaxat al Palau, començant pel públic i acabant per nosaltres
Carlos Ortega
tècnic del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)