Atletisme

Adel Mechaal correrà els 1.500 m de la Lliga del Diamant de Birmingham

La reunió es disputa dissabte amb el kenyà Abel Kipsang i l’etíop Samuel Tefera com a caps de cartell

El palamosí Adel Mechaal (New Balance) competirà dissabte en els 1.500 m de la Lliga del Diamant de Birmingham. Serà la seva estrena aquest curs en aquest selectiu circuit de mítings després de la seva bona posada en escena en la campanya a l’aire lliure, amb la victoria en els 3.000 m de la reunió d’Eivissa (7:47.25). La prova tindrà un cartell de primera fila, encapçalada pel kenyà Abel Kipsang, líder del rànquing de l’any (3:31.01), vencedor divendres passat a Doha (3:35.70) i quart als Jocs de Tòquio, i l’etíop Samuel Tefera, campió mundial indoor a Belgrad. La prova tindrà altres finalistes olímpics a Tòquio, com l’escocès Josh Kerr (tercer) o l’australià Stewart McSweyn (setè). També hi seran els espanyols Mohamed Katir i Ignacio Fontes. Segons la seva agenda més immediata, Mechaal també té previst competir en les reunions de la Lliga del Diamant a Oslo (16 de juny) i Estocolm (30 de juny).

Esther Guerrero, amb la vista fixada al campionat d’Espanya

Esther Guerrero també figura en la llista d’inscrites en els 1.500 m de Birmingham, però òbviament encara no està per afrontar una prova d’aquesta exigència després de la greu lesió que va patir al febrer, un trencament parcial del tendó que uneix el bíceps femoral amb el semitendinós de la cama dreta. La migfondista banyolina va esquivar l’operació i va optar per un tractament més arriscat, amb factors de creixement. El seu gran treball complementari amb fisioteràpia, bicicleta, el·líptica i en Alter-G li ha permès accelerar la recuperació, però no fa gaires setmanes que ha començat a córrer. Com a part del procés, Guerrero ja va disputar una milla urbana al Valle de Caylón (15 de maig) i aquest dissabte té previst competir a Aranda del Duero. De fet, la prioritat és arribar en condicions en el campionat d’Espanya a Nerja (entre el 24 i el 26 de juny), quan es decidiran els seleccionats per al mundial d’Oregon i l’europeu de Munic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)