Més esport

Vint-i-nou guardons en la Gala Valors en Acció

La sisena Gala Valors en Acció s’ha celebrat aquest divendres a la sala Xavier Montsalvatge de l’Auditori de Girona, amb més de cinc-centes persones en un acte que tanca els Jocs Emporion 2022. S’hi reconeixen els esportistes i els equips que han destacat pel joc net i l’exemplaritat en les activitats organitzades durant l’any pels consells esportius de les comarques gironines.

La secretària general de l’Esport i l’Activitat Física, Anna Caula; el diputat d’Esports, Jordi Masquef, i el president del Consell Esportiu de la Selva, Manel Fernández han assistit a una gala que també comptava amb el president de la Fundació FC Barcelona i vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona, Antoni Escudero, i els representants dels consells esportius gironins.

Del guardonats, hi ha divuit premis Targetes Verdes Valors en Acció per als equips que han obtingut més targetes verdes durant les lligues organitzades pels consells esportius. Són: Escoleta FC Palafrugell de futbol 7 (Baix Empordà), Escoleta Unió Esportiva Fornells de futbol 7 (Gironès), Prebenjamí del Club de Futbol Vilajuïga de futbol 7 (Alt Empordà), Prebenjamí del Futbol Base Vilobí de futbol 7 (Selva), Prebenjamí del Club Futbol Global Palamós A de futbol 7 (Baix Empordà), Prebenjamí B de l’Agrupació Esportiva Sant Gregori de futbol 7 (Gironès), Benjamí del Club Esportiu Banyoles de futbol 7 (Pla de l’Estany), Benjamí femení de la Unió Esportiva Cabanes de futbol 7 (Alt Empordà), Benjamí de l’Athletic Club Riells de futbol 7 (Selva), Benjamí B de la Fundació Futur Girona Est de futbol 7 (Gironès), Benjamí D de l’Escola de Futbol Calonge - Sant Antoni de futbol 7 (Baix Empordà), Aleví del Club Vòlei Aloges de Porqueres de voleibol (Pla de l’Estany), Benjamí del Vedruna Palamós Blanc de bàsquet (Baix Empordà), Aleví del Club Vòlei Parc Farners de voleibol (Selva), Infantil del Club Esportiu Vòlei Girona de voleibol (Gironès), Prebenjamí de l’AC Banyoles Mandarina de futbol 7 (Pla de l’Estany), Juvenil del Club Vòlei Aloges Porqueres de voleibol (Pla de l’Estany) i Aleví de futbol base Vilobí de futbol 7 (Selva).

Els premis Valors en Acció dels consells esportius són per a Esther Hidalgo (Baix Empordà), Jordi Carretero (Pla de l’Estany), Pere Barceló, coordinador de tutors de joc (Gironès), Coordinadors FPCE Begur (Baix Empordà), Àlex Terma (Garrotxa) i Club Esportiu Blanenc (Baix Empordà).

Joan Amoedo Cibeira (Alt Empordà), Suport Girona Futbol Sala (Gironès), Futbol Base Vilobí (Selva) i Toni Vilagran (Pla de l’Estany) tenen el premi de reconeixement especial Valors en Acció i, finalment, s’ha repartit un premi de la Fundació FC Barcelona, que rebia Henry Gilham.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.