Futbol sala

El Barça resisteix en defensa i supera el Llevant per la mínima (2-1)

Els blaugrana tornen a guanyar després de tres partits sense fer-ho

El Barça ha sumat tres punts important contra el Llevant (2-1), però ha patit molt en la segona meitat i la seva defensa l’hi ha donat la victòria i l’ha apropar una mica més a l’objectiu d’acabar la fase regular en el primer lloc. Els blaugrana han guanyat després de tres partits sense fer-ho, amb dos empats i una derrota. El tècnic tenia baixes i ha fet sortir en l’equip inicial el jove del filial Marc Puigvert.

El Barça ha fet una bona primera meitat, ha dominat al seu rival i amb dos gols del capità Lozano, en el minut quatre i en el dotze, s’ha arribat al descans amb un 2-0 a favor. En la segona meitat els blaugrana ha tingut molts més problemes. Rivillos ha fet el 2-1 als set minuts de la represa i el Llevant ha començat a dominar. El Barça s’ha hagut de defensar i ha aconseguit evitar encaixar un altre gol, tot i les clares ocasions del Llevant, com un pal de Tolrà en el darrer segon.

Abans del partit s’han presentat els equips de base del conjunt blaugrana i s’ha ofert a l’afició el trofeu de la lliga de campions i el del mundial sub-21.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)