El Barça tanca el curs al Palau amb una golejada contra el Sinfín (32-21)

En l’equip blaugrana, que ha rebut el trofeu com a campió de lliga, ha reaparegut Luis Frade després de sis mesos per la lesió de lligament encreuat anterior del genoll dret

El Barça ha acomiadat la lliga Asobal al Palau amb un partit molt plàcid contra l’Unicaja Sinfín (32-21), que aquesta tarda serà equip de divisió d’honor plata si el Viveros Herol Nava puntua a Benidorm. Al final del partit, el Barça ha rebut el trofeu que l’acredita com el campió de lliga, el 21 del seu palmarès. La penúltima jornada també ha servit per acomiadar a Leo Maciel, Ángel Fernández, Ali Zein i Yussef Ben Alí, que els curs vinent ja no estaran a les files blaugrana.

L’equip català ha marcat diferències de bon començament davant un Sinfín que la primera part ja se li ha fet molt llarga. Leo Maciel (10 aturades i per sobre del 55% d’encert) i Ángel Fernández (6 gols de 6 intents) han estat els més destacats dels primers 30 minuts de joc. L’altra bona notícia per a l’equip blaugrana ha estat la reaparició del pivot portuguès Luis Frade després de sis mesos d’absència per una operació del lligament encreuat anterior del genoll dret. Lògicament, ha pagat la inactivitat, però ja pogut contribuir amb un gol en el parcial del primer temps (18-9). Pel Sinfín, el màxim anotador ha estat l’exblaugrana David Roca (4 gols), que el curs vinent jugarà en el Fraikin BM Granollers.

Amb el partit decidit, la segona part no ha tingut més història. L’equip blaugrana ha continuat en mode piconadora, colpejant el rival a còpia de contraaatcs i amb protagonisme per l’extrem Aleix Gómez (7 gols). El Barça ha arribat a manar per 16 gols de diferència (30-14), però en el tram final ha abaixat l’efectivitat, en part per les aturades del porter de Sarrià de Ter Pau Guitart (6), i el Sinfín ha maquillat el resultat fins al 32-21 definitiu.