Ciclisme

Ciccone triomfa a Cogne i Pedrero signa el tercer lloc en l’arribada del Giro als Alps

L’italià és el més fort del grup dels escapats i el català ha arribat a 2:19 del vencedor

L’italià Giulio Ciccone (Treck Segafredo) s’ha imposat en la quinzena etapa del Giro, que arribava als Alps, al cim de Cogne, per davant del colombià Santiago Buitrago (Bahrain, a 1:31) i del català Antonio Pedrero (Movistar, a 2:19), que ha completat una gran jornada. Ciccone ha estat el més fort dels sis supervivents de l’escapada que afrontaven l’últim cim del dia, després de Pila i Verrogne. L’italià ha atacat de valent a l’inici de l’última ascensió, a 22 km de la meta, i el català ha preferit dosificar-se i pujar al seu ritme.

El grup dels favorits, amb el líder Richard Carapaz (Ineos), ha arribat a 7:48. Pel que fa a la general, el més destacat ha estat l’actuació de Guillaume Martin (Cofidis), que ha esgarrapat 1:43 al grup del líder i s’ha col·locat en desena posició.

Ensurt inicial

En el tram inicial de la jornada, hi hagut un ensurt per a Carapaz, que s’ha vist involucrat en una caiguda múltiple. Ningú ha pres mal i per al líder tot ha quedat en petites rascades a l’espatlla i a la cama esquerra. Ha hagut de canviar de bicicleta i poc després ha pogut tornar a enllaçar amb el grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)