Tennis

Badosa baixa al quart lloc del rànquing mundial abans d’iniciar Roland Garros

Paula Badosa ha baixat una posició del rànquing mundial de la WTA i iniciarà Roland Garros com la quarta jugadora del món. L’empordanesa ha estat superada per la grega Maria Sakkari, mentre que la polonesa Iga Swiateki la txeca Barbora Krejcokova es mantenen en les dues primeres posicions. Les barcelonines Rebeka Masarova i Andrea Lazaro pugen tres llocs i són la 121 i 180 del món respectivament.

Paula Badosa inicia avui a la central Philippe Chatrier de Roland Garros el seu gran repte davant de la tennista local de 25 anys Fiona Ferro (130a de la WTA). La de Begur va caure en els quarts el 2021 davant de l’eslovena Tamara Zidansek i ha encadenat dos mals resultats a Madrid i Roma –derrotes contra Simona Halep a la Caja Mágica i Daria Kasatkina al fòrum itàlic– però arriba amb moltes ganes a un escenari que li porta grans records. Quan tenia 17 anys (2015), va guanyar el títol júnior a París.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)