Tennis

La campiona de Roland Garros i segona favorita, Krejcikova, és eliminada per la 97 del món

La francesa Parry remunta i guanya per 1-6, 6-2 i 6-3

La campiona de Roland Garros i segona cap de sèrie, la txeca Barbora Krejcikova, ha estat eliminada en el seu debut per la jugadora número 97 del món, Diane Parry. La francesa de 19 anys ha remuntat un marcador advers i s’ha imposat per 1-6, 6-2 i 6-3 en 2h08. Krejcikova ha comès moltes errades no forçades i ha notat el temps d’inactivitat ja que no juga des del mes de febrer per una lesió en el colze. La txeca ha dominat el primer set (1-6) i s’ha avançat amb un 0-2 en el segon, però ha perdut sis jocs consecutius i la francesa ha anivellat el partit (6-2). En el tercer set Krejcikova s’ha tornat a situar amb un 0-2, però Parry ha fet el seu millor joc (6-3) i s’ha emportat la victòria.

La primera favorita i número 1 mundial, la polonesa Iga Swiatek, ha iniciat la seva participació a Roland Garros amb una còmoda victòria per 6-2 i 6-0 contra l’ucraïnesa Lesia Tsurenko, 119 del rànquing mundial i que ha superat la fase prèvia. Iga Swiatek s’ha avançat amb un 5-1 en el primer set i en la segona mànega no ha deixat que la seva rival guanyés cap joc i ha passat a la segona eliminatòria en menys d’una hora (54 minuts).

La japonesa Naomi Osaka, guanyadora de quatre grans slams, ha perdut en el primer partit a París al ser derrotada per la nord-americana Amanda Anisimova (27) per 7-5 i 6-4 en una hora i mitja. Osaka ha intentat plantar cara en el primer set, que ha estat animat i hi han hagut tres breacks en els tres primers jocs. Un nou trencament d’Anisimova en l’onzè joc l’ha portat a guanyar el primer parcial. En el segon set la nord-americana, de 20 anys i que va ser semifinalista a París l’any 2019, s’ha imposat amb un nou trencament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)