Tennis

Plàcida victòria de Djokovic en l’inici de la defensa del títol de Roland Garros

Derrota per 6-3, 6-1 i 6-0 el japonès Nisjioka

Novak Djokovic comença la defensa del títol de Roland Garros amb una plàcida victòria contra el japonès Yoshihito Nishioka per 6-3, 6-1 i 6-0. El serbi, primer cap de sèrie, ha aconseguit la victòria en 1h58 davant el 94 jugador del rànquing mundial que només ha aguantat els cinc primers jocs. Djokovic ha trencat el servei del seu rival en el sisè joc del primer set, i a partir d’aquí no ha donat cap opció al Nishioka. El serbi s’ha mostrat molt segur amb el seu cop de dreta i ha aconseguit vuit breaks.

Rafael Nadal ha iniciat la seva nova aventura a París amb una clara victòria per triple 6-2 contra l’australià Jordan Thompson i s’ha classificat per la segona eliminatòria de Roland Garros en dues hores i un minut de partit. El cinquè favorit d’aquesta edició i tretze cops campió s’ha mostrat sòlid en el seu joc de dreta i amb el seu servei. El manacorí no ha tingut problemes en el peu, que es va lesionar en els vuitens del Masters 1.000 de Roma, quan se li va reproduir la lesió crònica que hi té. L’australià, 82 del rànquing mundial, només ha fet un break en el segon set i el manacorí l’hi ha tornat en el joc següent. Rafael Nadal ha fet dos trencaments en la primera i tercera mànega i tres en la segona, i s’ha emportat la victòria.

El rival de Rafael Nadal en la segona eliminatòria serà el francès Corentin Moutet (139 del món) que ha derrotat el suís Stan Wawrinka per 2-6, 6-3, 7-6 (2) i 6-3.