Ciclisme

Dia rodó pel Bahrain: triomf de Buitrago i Landa tercer en la general

Santiago Buitrago (Bahrain) és el vencedor de la la dissetena etapa del Giro, de 165 quilòmetres i 3.740 m de desnivell positiu acumulat amb tres ports, un de tercera (Giovo al 86) i dos de primera (Vetriolo al 134 i Monterovere al 160), entre Ponte di Legno i Lavarone. El colombià assaboreix el triomf que se li va resistir en la quinzena etapa, quan era segon i plorava desconsoladament a meta. Un dia rodó per al Bahrain, perquè Mikel Landa puja al tercer lloc en la general de la qual Joao Almeida (UAE) perd un minut i Simon Yates (BikeExchange) en desapareix perquè ha posat el peu a terra per culpa d’un dolor en el genoll.

Presents

L’acceleració de Gijs Leemreize i Sam Oomen (Jumbo) partia en dos el nombrós grup d’escapats, en què inicialment hi havia Antonio Pedrero (Movistar) i David de la Cruz (Astana). L’egarenc es mantenia entre els onze del davant a 70 quilòmetres. Un segon moviment deixava Guillaume Martin (Cofidis), Alessandro Covi (UAE), Felix Gall (Ag2r) i Mathieu Van der Poel (Alpecin) al capdavant gràcies a un atac del neerlandès, que baixant el primer dels dos ports de 1a agafava 1:09 –més de cinc minuts respecte els candidats a la general– acompanyat de Leemreize, que després de l’enèsima exhibició de força de MVDP es quedava sol al davant mentre Santiago Buitrago (Bahrain) s’hi acostava a menys d’un minut pujant Monterovere a 11 quilòmetres per meta i l’atrapava a 8,3, molt a prop de coronar per llançar-se cap al triomf d’etapa,

Mikel Landa (Bahrain) ja havia atacat i s’enduia Carapaz (Ineos) i Hindley (Bora), primer i segon de la general, a roda, amb l’alabès llançant un segon atac després amb l’ajuda de Wout Poels. Carapaz i Hindley han tret finalment 4 segons a Landa, que queda tercer a 1:03.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)