Tennis

El 14è TICB aplega a la Vall d’Hebron fins dissabte l’elit mundial del tennis platja

El 14è Torneig Internacional Ciutat de Barcelona de tennis platja, que es disputa des d’avui i fins diumenge a Barcelona, ha augmentat de categoria i passa a convertir-se en un Sand Series, l’equivalent als Grand Slams en tennis, i es posiciona com un dels tornejos més importants i de màxima categoria mundial del ITF Beach Tennis World Tour amb una dotació econòmica de 35.000dòlars en premis. Les finals del Sand Series es jugaran dissabte.

El Centre Municipal del Tennis Vall Hebron és la seu de l’esdeveniment i es dotarà d’una gran infraestructura per acollir als més de 200 jugadors i jugadores amb més de 15 passaports diferents ja confirmats en les diferents proves previstes: categoria dobles femenins, dobles masculins, mixta, sub-18 i Open Nacional. La categoria internacional de la competició, juntament amb el gran atractiu de Barcelona ciutat, ha garantit la presència dels millors jugadors i jugadores del rànquing mundial a casa nostra. A data d’avui ja hi ha confirmada la participació dels deu millors jugadors del món tan del rànquing femení com el masculí. Pel que fa a la categoria femenina destaca la presència de la jugadora italiana Giulia Gasparri, actual número 1 mundial i quatre cops campiona del món, o de la italiana Ninny Valentini, actual dos del món. Pel que fa al quadre masculí, destaca la participació de Nikita Burkamini, actual top 1 del món, o el canari Antomi Ramos, actual 3 del rànquing mundial i bicampió del món de tennis platja.

El millors catalans del rànquing mundial són el terrassenc Gerard Rodríguez (16è) i la ripolletenca Eva Fernández (12a).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)