Tennis

El funambulista Tsitsipas necessita quatre hores per superar el desconegut txec Kolar

ACTUALITZACIÓ. El grec Stefanos Tsitsipas (4), el darrer finalista, ha necessitat 4 hores i 6 minuts per batre el desconegut txec procedent de la prèvia Zdenek Kolar (134è de l’ATP), que ha jugat un gran partit i li ha complicat la vida: 6-3, 7-6 (8), 6-7 (3) i 7-6 (7). Tsitsipas, que en la primera eliminatòria va necessitar cinc sets per batre l’italià Lorenzo Musetti, ha salvat quatre pilotes de set en el tie-break del quart parcial. En els setzens, se les haurà amb el suec Mikael Ymer.

Daniïl Medvédev (2) ha passat fluix davant del serbi Laslo Djere –6-3, 6-4 i 6-3 en 2h35– i s’ha plantat als setzens de Roland Garros, en els quals jugarà contra el serbi Miomar Kecmanovic (28), que ha eliminat el kazakh Alexander Bublik. El rus, que surt d’una lesió –el van operar d’una hèrnia–i que tot just havia jugat un partit en terra batuda i l’havia perdut, la setmana passada a Ginebra, segueix esvaint dubtes. També ha reeixit el noruec Casper Ruud (8), que s’ha desfet del finlandès Emil Ruusuvuori per 6-3, 6-4 i 6-2. Jugarà els setzens contra el portuguès Sousa o l’italià Sonego.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)