Ciclisme

La reVolta viu aquest diumenge la seva tercera edició

Vuit de les deu catalanes que corren en l’àmbit UCI seran a la prova femenina de la Volta a Catalunya

La tercera edició de la reVolta, la prova femenina de la Volta Ciclista a Catalunya, es dui a terme aquest diumenge a Sant Cugat del Vallès amb una vuitantena de participants de 15 països. Són 97 quilòmetres amb sortida i arribada a l’Avinguda Pla del Vinyet amb el Cofidis francès i Massi-Tactic com a referents. Mireia Benito, Mireia Trias, Martina Moreno i Sara Méndez per l’equip del Baix Ter, Patricia Ortega (Sopela Women’s Team), Elisabet Escursell (Bepink), Iris Gómez (Bizkaia-Durango) i Sílvia Zúñiga (Eneicat-RBH Global) són vuit de les deu catalanes que corren en l’àmbit UCI.

Els ports de l’Alt de Capçuda (3a categoria) i l’Alt de la Creu de l’Aragall (1a , a 30 de meta) són les dificultats d’un recorregut que passa per les comarques del Vallès Occidental, el Baix Llobregat, l’Anoia i l’Alt Penedès, incloent-hi els esprints intermedis de Piera i Corbera de Llobregat.

La noruega Katrine Aalerud (Movistar Team) l’any passat i la nord-americana Lauren Stephens el 2018 en el marc de la Volta al circuit de Montjuïc, a Barcelona, són les anteriors vencedores de la prova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)