Ciclisme

Bouwman obté doble premi a l’últim revolt

Ciclisme. El neerlandès del Jumbo lliga la muntanya i guanya en la segona etapa, amb els favorits jugant-se el rosa avui a les Dolomites

Koen Bouwman (Jumbo) és el gran triomfador de la penúltima etapa en línia del Giro, que es tanca avui amb l’etapa a les Dolomites (167 km i 4.490 metres de desnivell amb final a la Marmolada) i demà amb la contrarellotge a Verona (17,4). El neerlandès entrava en l’escapada del dia, que arribaria a superar els 11 minuts de marge sobre el pilot, per sumar els punts que li asseguraven conservar el mallot de la muntanya. A més, en la darrera ascensió era el més afortunat dels cinc supervivents perquè en un revolt a l’esquerra hi entrava primer per sumar el seu segon triomf d’etapa i la resta perdien la traçada.

Richard Carapaz (Ineos) i Jay Hindley (Bora) continuen primer i segon amb només 3 segons de diferència, i Mikel Landa, tercer a 1:05. San Pellegrino (1a), el Passo Pordoi (HC) i el final a La Marmolada (Passo Fedaia, 1a a 2.236 m) han de fer variar les diferències entre els candidats al rosa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)