Tennis

Els favorits avancen fins als vuitens en tres sets

Tennis. Roland Garros. Nadal, Alcaraz, Zverev i Djokovic mostren el seu bon joc i algunes de les seves armes, i continuen endavant a París

Novak Djokovic (1), Alexander Zverev (3), Rafael Nadal (5) i Carlos Alcaraz (6) es van classificar per als vuitens de final de Roland Garros en tres sets, tot i alguns amb més dificultats que els altres. Rafael Nadal, cinquè cap de sèrie, va derrotar per 6-3, 6-2 i 6-4 el neerlandès Botil van de Zandschulp (26) en dues hores i onze minuts. El manacorí, tot i perdre el servei en el primer joc, es va mostrar molt sòlid i segur en els dos primers sets del partit i no va donar cap oportunitat al seu rival. En la tercera mànega, Nadal va començar amb el mateix domini i es va situar amb un 4-0, però el neerlandès va reaccionar, li va trencar un cop el servei i va intentar complicar el final del partit. El manacorí no ho va permetre i es va imposar per 6-4. El rival de Rafael Nadal en els vuitens serà el canadenc Felix Auger-Aliassime (9), que va derrotar per 7-6 (3), 7-6 (2) i 7-5 el serbi Filip Krajinovic en tres hores.

El sisè favorit, Carlos Alcaraz, va passar a vuitens en derrotar per 6-4, 6-4 i 6-2 el nord-americà Sebastian Korda (27) en dues hores i vuit minuts. El murcià es va convertir als seus dinou anys en el jugador més jove a arribar als vuitens del torneig de París des que l’any 2006 ho va fer Novak Djokovic. Carlos Alcaraz va fer tota una demostració del seu bon joc contra un rival sòlid. No va cedir ni un dels seus serveis i Korda només va disposar de quatre pilotes per trencar-lo, tres en un mateix joc.

Novak Djokovic va superar amb molta comoditat, per 6-3, 6-3 i 6-2, l’eslovè Aljaz Bedene, el 195 del rànquing mundial. El número 1 del món i primer favorit es va imposar en només 1h44. El serbi no va cedir ni una vegada el seu servei i l’eslovè només va disposar d’una pilota de trencament. El proper rival de Djokovic serà l’argentí Diego Schwartzman (15), que va derrotar per 6-3, 6-1 i 6-2 el búlgar Grigor Dimitrov (18). El tercer favorit, l’alemany Alexander Zverev, també va guanyar en tres sets, però va necessitar 2h48 per derrotar el nord-americà Brandon Nakashima, 75 del rànquing, per 7-6 (2), 6-3 i 7-6 (5).

Granollers, endavant

El barceloní Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos, quarts favorits del quadre de dobles, van derrotar per 6-2, 5-7 i 6-0 la parella formada pels francesos Adrian Mannarinu i Albano Olivetti i van passar als vuitens de final. Els seus propers rivals seran el britànic Jonny O’Mara i el nord-americà Jackson Withrow.

En el quadre femení, la nord-americana Coco Gauff, de 18 anys i divuitena favorita, va eliminar l’estoniana Kaia Kanepi, que li dobla l’edat, amb 36 anys, per 6-3 i 6-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)