Rugbi

La Santboiana rep el Cisneros, l’últim obstacle per a la final

L’equip de Sergi Guerrero vol continuar inexpugnable al Baldiri Aleu (12 h) per tornar a lluitar pel títol set anys després

La UE Santboiana mirarà d’ampliar diumenge contra el Complutense Cisneros (12 h) la seva impressionant ratxa triomfal al Baldiri Aleu que el catapultaria directament a la final del títol de lliga, una fita que no assoleix des de fa set anys. El degà del rugbi català i estatal fa quinze mesos que no perd un partit al seu terreny de joc i aquest curs ha sortit victoriós en els nou duels que hi ha disputat. Precisament, un d’aquests va ser contra el rival de semifinals, per 38-26. Al camp del Cisneros, però, hi va perdre per 31-25. Com en els quarts de final contra el Barça (30-23), l’entrada serà de franc per als socis amb la intenció que el Baldiri Aleu es mantingui una jornada més inexpugnable.

L’atacant i estrella de la Santboiana Afa Tauli apunta alguna de les claus del partit: “Cisneros és un equip molt jove i juguen molt ràpid, amb un gran nivell tècnic i tàctic, i a més compten amb un entrenador brillant, Valentín Telleriarte. Com que són joves, son bastant hàbils i corren molt. Com podrem aturar-los? Doncs fent servir les mateixes armes i fent molts contactes. Han de patir en cada fase que fem i cada placatge. Tots els contactes han de ser durs. Entre això i el pla específic per aquest partit, espero que guanyem i puguem mantenir el 100% de victòries al nostre fortí del Baldiri.”

L’altra semifinal enfrontarà el Salvador, guanyador de la fase regular, contra l’Ordizia en el Pepe Rojo (12 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)