La UE Sarrià diu adeu a la categoria amb una victòria

Handbol. Supera el Villa de Aranda en un partit molt disputat fins al final

UE Sarrià 27 Villa de Aranda 26

UE SARRIÀ:Toro, Moreno, Pararols, Arnau (2), Rispau, Teixidor (9), Jaureguiberry (3), Ballester, Lucea (1), Font (2), Bech, Fina (3), Gutiérrez (3), Sánchez (4) i Biosca.VILLA DE ARANDA:De Vega, Pardo (3), Brogeras, López (1), Hernández (3), Suárez, Megias (3), Domingo (4), Montiel, Cadelo (2), González (2), Elustondo (5), Banduka (2), Hernando i Herranz (1).PARCIALS CADA CINC MINUTS:3-1, 4-5, 6-7, 9-8, 11-9, 14-13 (descans), 16-15, 18-16, 19-19, 22-20, 24-23 i 27-26.ÀRBITRES:J.A. Romero i E.J. Romero. Van excloure Pararols, Fina, Gutiérrez, Herranz (2), Domingo, González, Elustondo i Banduka.

La UE Sarrià es mereixia acabar aquesta temporada a plata amb una victòria. I la va aconseguir. L’equip local va dir adeu a la divisió de plata amb una gran victòria contra el Villa de Aranda (27-26), després d’un gol en l’últim minut del jove jugador Ivan Sanchez, autor de quatre dianes. El partit va ser disputat i amb alternatives i en el descans els sarrianencs guanyaven per 14-13. Teixidor va destacar amb nou gols.