Tennis

Swiatek suma el seu 32è triomf seguit i ja és a quarts de Roland Garros

La polonesa Iga Swiatek (1), que demà fa 21 anys, ha sumat avui a Roland Garros davant de la prometedora xinesa de 19 anys Qinwen Zheng (74a) per 6-7 (5), 6-0 i 6-2 en 2h45 el seu 32è triomf seguit. La número 1 indiscutible del tennis mundial, l’única de les deu millors que ha arribat als vuitens i que encara no havia perdut cap set, jugarà els quarts contra la nord-americana Jessica Pegula (11), que s’ha desfet de la romanesa Irina Begu per 4-6, 6-2 i 6-3. Zheng ha jugat a un gran nivell i ha remuntat un 5-2 en contra en el primer set i també un 5-2 en el tie-break. A partir del segon set ha tingut problemes en la cuixa dreta que l’han llastat.

L’altra partit de quarts que ha quedat configurat enfrontarà a la russa Veronika Kudermertova (29), la botxí de Paula Badosa i la seva compatriota Daria Kasatkina (20), que també va vèncer la de Begur a Roma en el torneig precedent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)