Tennis

El croat Cilic elimina amb contundència Medvédev (2) a Roland Garros

El tennista de 19 anys Holger Rune, 40è de l’ATP, ha superat Tsitsipas (4) per 7-5, 3-6, 6-3 i 6-4 i s’enfrontarà al noruec Casper Rudd en els quarts de final

ACTUALITZACIÓ. El croat de 33 anys Marin Cilic, campió de l’obert dels EUA el 2014, ha apallissat el rus Daniïl Medvédev, campió a Nova York el 2021, per un escandalós 6-2, 6-3 i 6-2 (1h45) en els vuitens de final, en un partit en què no ha concedit ni una sola pilota de trencament. Un monòleg inesperat, tot i que el rus surt d’una lesió i la terra batuda no és la seva millor superfície. Se les haurà en les quarts amb el rus Andrei Rublev.

L’altre heroi del dia ha estat el jove danès de 19 anys Holger Rune (40è del rànquing de l’ATP), que ha protagonitzat la gran sorpresa de l’inici de la jornada a Roland Garros en eliminar el quart favorit, el grec Stefanos Tsitsipas, per 7-5, 3-6, 6-3 i 6-4 en 3h01 i accedir per primer cop a uns quarts de final de Grand Slam. El seu pròxim rival serà el noruec Casper Rudd, botxí del polonès Hubert Hurkacz, per 6-2, 6-3, 3-6 i 6-3. Serà la primera vegada que un danès i un noruec juguin els quarts de final del torneig parisenc. També serà la primera vegada des de 1994 que hi ha dos tennistes menors de 20 anys –l’altre és el murcià Carlos Alcaraz– en els quarts de final.

Finalista l’any passat contra Djokovic, Tsitsipas no estava oferint la seva millor versió a Roland Garros després d’haver triomfat a Montecarlo i d’haver perdut la final de Roma, també contra el tennista serbi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)