Handbol

La selecció catalana defensa el títol de la copa de les nacions a Banyoles

La competició comença demà al Pavelló de la Draga amb el partit entre el combinat de Pau Campos i Galícia (16.45 h), seguit del d’Euskadi contra la Comunitat Valenciana (19 h)

El Pavelló de la Draga de Banyoles serà aquest cap de setmana l’escenari de la 12a Copa de les Nacions Femenina d’Handbol. La semifinal entre Catalunya i Galícia (16.45 h per Esport3) obrirà el foc demà i tot seguit s’enfrontaran el combinat d’Euskadi i i el de la Comunitat Valenciana (19 h), que és aquest cop l’equip convidat. La pugna pel títol final serà diumenge a les 12 del migdia, just després del partit pel tercer i quart lloc (10 h).

El conjunt que dirigeix Pau Campos és el defensor del títol assolit el 2019 a Elgoibar. La base de la convocatòria la conformen els dos clubs que han militat aquest curs a divisió d’honor, amb quatre integrants del KH7 BM Granollers, Ona Vegué, Martina Capdevila, Marta Mera i Maria Monllor, i quatre més del Sant Quirze, amb Carla Robles, Ekaterina Tyaglyay, Gal·la Carreras i Paula Plana. Completen l’equip: Sara Molés (Caja Rural Aula Valladolid), Nicole Morales (BM Elx), Paula Martín (Salud Tenerife), Marta Barbeito (Thuir), Júlia Clasca (Mubak La Roca), Ainhoa Riera (Gavà), Hatou Jabby (OAR Gràcia Sabadell) i Marcel·la Esquerra (Sant Joan Despí).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)