Futbol sala

Sepe tanca la segona etapa a l’Industrias Santa Coloma

És el jugador en actiu que ha disputat més partits a primera divisió (220) defensant els colors de l’entitat colomenca

El barceloní Sergio Sierra de los Santos Sepe (31 anys) posarà fi a la seva segona etapa a l’Industrias Santa Coloma i canviarà d’aires amb vista al curs vinent. Amb 220 partits repartits en dues etapes (2012-17 i 2019-22), Sepe és el jugador en actiu que n’ha disputat més a primera divisió defensant els colors de l’equip colomenc.

Per a Sepe és un moment difícil i la valoració d’aquestes tres temporades és positiva: “Han estat tres anys que he gaudit moltíssim. Jugar tres finals a quatre de la copa del Rei és una cosa que amb el pas del temps es podrà valorar en la seva justa mesura. De ser un club que semblava només anava a lluitar per mantenir la categoria, a veure a l’Industrias anar a per objectius més ambiciosos, m’enorgulleix”. El jugador afegeix: “M’he trobat un vestidor molt sa que m’ho va posar molt fàcil en la meva tornada al club. Marxo amb la satisfacció que ho he deixat tot i que les coses han sortit bé. Estic trist, però content alhora perquè el temps m’ha donat la raó quan vaig decidir tornar a casa.”

Sepe no va poder acomiadar-se de l’afició per culpa d’una lesió en el turmell de la qual s’està recuperant sense problemes i és per això que en aquest adéu parla de la relació amb la graderia. “Soc un privilegiat perquè em van tractar sempre bé. He sentit el seu afecte i respecte no només aquests tres anys sinó els vuit que he estat en el club. A la final a quatre de Jaén vaig sentir la seva proximitat en un moment molt difícil per a mi i per a l’equip. Em quedo amb això i els agraeixo totes aquestes mostres de suport que per a un jugador són molt importants.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)