Pàdel

Ari i Paula remunten un maratonià partit de més de tres hores i jugaran la final de Viena

La reusenca i l’extremenya derroten Mesa i Jensen per 5-7, 7-5 i 7-5 en la semifinal

Ari Sánchez i Paula Josemaría s’han classificat per la final de l’Obert de Viena després de remuntat un maratonià partit de semifinals de més de tres hores (3h08). La reusenca i l’extremenya han guanyat per 5-7, 7-5 i 7-5 la tinerfenya Carla Mesa i l’argentina Claudia Jensen, de 16 anys, que són la parella número 15 del món i han arribat per primera vegada a una semifinal.

El primer set ha sigut molt disputat, amb moltes alternatives i set trencaments de servei i se l’han adjudicat Mesa i Jensen (5-7). En el segon Ari i Paula han estat millor en el tram final i han donat la volta a un 4-5 per anivellat el partit (7-5). En el set definitiu la catalana i l’extremenya ha mantingut la pauta del segon i s’han emportat el triomf.

Les seves rivals en la final sortiran de l’altre semifinal que han de jugar Gemma Triay i Alejandra Salazar contra Delfina Brea i Tamara Icardo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)